Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 - 11:10:54

  

BANNER 1200X80
A A A

Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να σώσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Αυτή την Κυριακή έχουμε τη δυνατότητα να σβήσουμε τα λάθη μας, να νικήσουμε τις φοβίες μας και να ξαναβρούμε τη χαμένη μας υπερηφάνια.

Τα χρόνια που πέρασαν, όλοι αισθανθήκαμε φόβο. Μερικές φορές και πανικό. Και γι' αυτό υπομείναμε πολλά. Τους αφήσαμε να παίξουν με το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας. Και όσο τους αφήναμε, τόσο αυτοί αποθρασύνονταν και μας ζητούσαν περισσότερα. Μας κορόιδεψαν, μας εκβίασαν, δοκίμασαν και πάλι τώρα τελευταία να μας τρομοκρατήσουν, μας έδειξαν ότι μας θεωρούν ραγιάδες...

Όμως φτάνει! Μέχρι εδώ!

Τώρα έφτασε η στιγμή να τους απαντήσουμε, έτσι όπως τους αξίζει.

Αυτή την Κυριακή ας δώσουμε μια απάντηση για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι. Ας δώσουμε την ίδια απάντηση που έδωσαν οι πρόγονοί μας σε όσους δοκίμασαν να κατακτήσουν αυτόν τον τόπο.

Αυτή την Κυριακή ας μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη. Ούτε μια ψήφος στους προδότες της πολιτικής και στα “λαμόγια” της διαπλοκής.

Αυτή την Κυριακή ας πάρουμε την τύχη της Ελλάδας στα χέρια μας. Για να μπορέσουμε να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, έτσι όπως την βρήκαμε κι εμείς: Ελεύθερη!

Ας ψηφίσουμε το κόμμα που μας εκφράζει περισσότερο. Αλλά ας ψηφίσουμε με αξιοπρέπεια και λεβεντιά. Έτσι όπως μας αξίζει!!!